TYPES Design

TYPES lager tilpasset design for din bedrift

Vi i TYPES er eksperter på å skape skreddersydde visuelle identiteter og nettsideløsninger. Med vårt mangfoldige klientell fra ulike bransjer, tilbyr vi skreddersydde nettside løsninger som perfekt gjenspeiler din bedrift. Fra farger og fonter til en iøynefallende logo, hjelper vi deg med å bygge en sterk visuell identitet som syntes. Er du klar for å skille deg ut i mengden med en unik visuell identitet?

Design og verdiskaping

I TYPES prioriterer vi å tilby våre kunder effektive online strategier som resulterer i økt omsetning. Et grundig utarbeidet design er grunnlaget for å skape tillit blant dine kunder og forbedre den digitale brukeropplevelsen, enten det dreier seg om en enkel landingsside eller en mer avansert løsning. Når du samarbeider med TYPES, kan du være trygg på at din bedrift er i kompetente hender.

Digitalt design

Vi er eksperter i å skape interesse og synlighet på din nettside. Vårt kreative team holder seg kontinuerlig oppdatert med de nyeste trender innen animasjon, vektorgrafikk og webteknologi. Vi går også langt for å sikre at den visuelle profilen blir konsekvent gjennomført i alle prosjekter, enten det dreier seg om nettsider, apper, promofilmer eller andre initiativer. Dette sikrer at budskapet blir kommunisert tydelig og enhetlig fra start til slutt.

Visuell profil

Utviklingen av en visuell profil for bedrifter er en avgjørende prosess som hjelper en organisasjon med å etablere sitt unike merkevarepreg og skape gjenkjennelse blant målgruppen. Denne prosessen innebærer design av logo, fargepalett, typografi og andre visuelle elementer som sammen utgjør bedriftens visuelle identitet.

En velutviklet visuell profil gir bedriften et profesjonelt utseende og bidrar til å kommunisere bedriftens verdier og personlighet til kundene. Logoens design og fargevalg bør være nøye gjennomtenkt for å skape et sterkt førsteinntrykk og en varig assosiasjon med bedriftens navn.

Utvalgte logoer

Animert logoikon

Eksempel fra Biztek

Profilmanual

Eksempel fra UniloQ

La oss skape resultater for din bedrift

Kontakt oss nå - så finner vi din TYPE