DJI Pocket 2 Creator Combo – mer enn et kamera

av | 27.10.23 | Film

I dagens innlegg ønsker jeg å dele mine personlige erfaringer med en kamerapakke som har vist seg å være et lite kraftverk, DJI Pocket 2 Creator Combo.

DJI Pocket 2 har ikke bare tjent meg godt i interne videoprosjekter, men det har også blitt min faste følgesvenn for opptak på farten.

Les videre for å bli kjent med hvorfor denne kamerpakken fra DJI, har blitt et fast følge i arbeidshverdagen min.

1. Ute på farten

En av de største fordelene med DJI Pocket 2 er den kompakte størrelsen, kombinert med brukbare funksjoner.

Det er ikke bare ‘enda et’ kamera; det er mitt foretrukne valg når jeg er ute på farten. Takket være det lette og kompakte designet, er det enkelt å ha med seg, som gjør det til mitt go-to kamera for filme bak kulissene på filmprosjekter, blant annet.

Basert på min egen erfaring er det svært praktisk å ha et solid kamera med gimbal i en så lett og kompakt pakke, spesielt når man filmer innhold til sosiale medier.

Håkon er inne på en kafé og gjør et opptak med DJI Pocket 2, som han holder i høyre hånd.

2. Et lite filmstudio i lomma

Hva er det som gjør DJI Pocket 2 Creator Combo så spesiell?

Det er den unike kombinasjonen av kamera, gimbal og ekstern mikrofon av høy kvalitet.

Denne allsidige samlingen muliggjør opptak av stabile videoer med god kvalitet og klar lyd – det er nesten som å ha et lite filmstudio liggende i lomma.

DJI Pocket 2 Creator combo's kamera og medfølgende mikrofonsett ligger på et bord.

3. Kvalitet for SoMe

Når det gjelder bilde- og lydkvalitet, innfrir DJI Pocket 2 definitivt. Kvaliteten er mer enn tilstrekkelig for publisering på sosiale medier. Vi har for eksempel brukt det til å produsere Reels på vår Instagram.

Lydkvaliteten på et opptak er like viktig som bildet, om ikke mer viktig. DJI Pocket 2 er utrustet med en innebygd mikrofon som leverer klar og tydelig lyd.

I Creator Combo-pakken medfølger en ekstern mikrofon, som gjør at vi kan feste det på genseren for en nær og varm lyd. Eller vi kan holde den i hånda og bruke den som en liten reporter-mikrofon, slik som i Reels-videoen vi lagde fra befaringen på Tautra.

Se eksemplet på Reels-videoen vi har laget med DJI Pocket 2 Creator Combo-pakken.

Konklusjon

DJI Pocket 2 Creator Combo mer enn et kamera; det er en verktøykasse av en kamerapakke, som gir økt produksjonsverdi for en svært lav kostand.

Med Pocket 2’en sin brukervennlighet, bærbarhet, og kvalitet, er det ikke så overraskende at det har blitt et essensielt verktøy, i jobben min innen video- og innhold.

Enten du er en erfaren innholdsskaper eller en entusiast på utkikk etter et pålitelig kamera som kan følge deg overalt, er DJI Pocket 2 Creator Combo definitivt verdt å vurdere!

I TYPES har vi kompetansen og utstyret til å gjennomføre filmprosjekter av profesjonell kvalitet. Sjekk gjerne ut hjemmesiden vår types.no for mer informasjon!