ENDELIG I GANG!

Effektiv markedsføring for små og mellomstore bedrifter

 

Etter mange måneder med planlegging og forberedelser er vi endelig klare for å bidra til å løfte små og mellomstore bedrifters tilstedeværelse på nett! Jeg har i årevis jobbet med markedsføring, forretningsutvikling og etableringer, nå var det riktig tidspunkt å bruke denne erfaringen for å hjelpe andre. Jeg har gjort mange feilvurderinger men også mange riktige. Har funnet ut hva som fungerer bra og mindre bra.

Vi har i de siste måneder jobbet med en rekke kunder for å skaffe oss en portefølje å vise til. Gode resultater førte til mange flere henvendelser og en utsatt oppstartsdato. Det er tydelig at våre tjenester er etterspurte, vi gleder oss til å lansere vårt tilbud til flere!

InfluenceMe ble stiftet for å kunne tilby hjelp på et område som utvikles utrolig raskt, markedsføring handler om en grunnleggende forståelse, erfaringer og ikke minst det å holde seg oppdatert. Vi skal bistå små og mellomstore bedrifter med en markedsføringskompetanse de selv ikke har ressurser til, vi skal lage attraktive nettsider og være en rådgiver i bedriftenes digitale strategi. Vi jobber tett med både Facebook, Google og Snapchat for å nevne noen, slik at vi kan gjøre våre bedrifters annonser mer effektive og samtidig få mest mulig ut av markedsbudsjettet.

At markedsføringstjenester er dyrt, det kommer nok an på hilket byrå man bruker. Vi som markedsutfordrer skal tilby ærlige og fornuftige priser slik at våre kunder bruker oss igjen og igjen. Det foregår alt for mye ineffektiv markedsføring blandt små og mellomstore bedrifter, la oss hjelpe din bedrift så skal vi garantere pinlig nøyaktighet og gode resultater.

Kristian Ulvik
Byråleder