Film for bygg og anlegg

Annonsepakke

Denne pakken inneholder 2 stk. videoer på 10-15 sekunder hver – en merkevare- og en koverteringsvideo.

Pris 14.990,-

Hvorfor annonsevideo?

Korte videoer er et veldig godt alternativ, fordi de leverer konsis informasjon og etablerer budskapet etter få sekunder.

En merkevarevideo, skal bygge kjennskap til merkevaren til bedriften din, ved å aktivt bruke visuell profil og vise hvem bedriften din er.

En koverteringsvideo er en selgende video, og skal derfor få publikum til å kjøpe produktet/tjenesten din, etter å ha sett videoen, ved å benytte AIDA-modellen og en Call-To-Action.

Den korte varigheten på disse videoene, gjør at publikum ikke trenger å investere unødvendig med tid, samtidig som de får med seg all nødvendig informasjon.

Prosjektpakke

Denne pakken inneholder 3 stk. videoer på 1,5 minutter hver.

Pris 34.990,-

Hvorfor lengre video?

Prosjektpakken er perfekt for deg som ønsker å fortelle om et prosjekt, hvor hver video tar for seg tre ulike faser av et prosjekt. Dette kan være: Planlegging – Utførelse – Sluttresultat, av et byggeprosjekt.

I løpet av 1,5 minutt, får man fortalt veldig mye, uten at det blir for langvarig for publikum.

Bedriftspresentasjon

En bedriftspresentasjon er en promofilm med varighet opptil 5 minutter.

Pris: 34.990,-

Spesifikasjoner

En bedriftspresentasjon eller en corporate-promo går mer i-dybden, og er en helhetlig video om et prosjekt, miljøet på arbeidsplassen eller et annet bestemt tema, som du ønsker å fortelle om.

Dette anbefaler vi på større prosjekter hvor det er ønskelig å omfavne hele prosessen i en enkel video. Denne type video kan også være fint for b2b-markedet.

Filmserie

Denne pakken inneholder en filmserie som utgjør 6 stk. videoer og publiseres 1 gang i måneden, over en periode på 6 måneder.

Pris: 145.000,-

Spesifikasjoner

En filmserie er perfekt for deg som ønsker å dokumentere i-dybden på et prosjekt eller om arbeidsmiljøet, over en lengre periode. Varigheten per video er mellom 3-5 minutter.

Ønsker du å se et eksempel på en slik serie, kan du sjekke ut vår egenproduserte serie Inside Intus.

La oss skape resultater for din bedrift

Bestill nå – så lager vi din TYPE filmpakke