Vi forsterker teamet!

 Ny digital markedsfører på plass!

Vi kan med stolthet presentere vår nyansatte digitale markedsfører, Tor Henrik Bruun. Vår nye kollega har en spennende og variert bakgrunn, hvor han blant annet har jobbet for flere internasjonale bedrifter, i tillegg til å ha drevet sin egen virksomhet basert på perfomance marketing. Tor Henrik kommer rett fra jobb som digital markedsansvarlig i Forvaltningshuset, og vil i tiden fremover fokusere på den digitale veksten i selskapet, i tillegg til å hjelpe våre kjære kunder med markedsføring på nett.

Hvem er InfluenceMe? 

InfluenceMe er et markedsføringsbyrå med store vekstambisjoner i årene som kommer. Vi hjelper våre kunder med webutvikling, webdesign, annonsering og innholdsproduksjon på sosiale medier og søkemotormarkedsføring for å nevne noe. Selskapet skal være den eneste partneren våre kunder trenger for å bygge sin merkevare! Vi har kontorer på Frosta og i Trondheim, Tor Henrik kommer til å jobbe fra Trondheims-kontoret.

Hva skal jeg jobbe med i InfluenceMe?

– Jeg kommer til å ta hånd om alle aspekter av våre kunders markedsføring, som betyr at jeg vil ha tett kontakt med all våre kunder. Jeg har fra før bred erfaring fra digitalt markedsarbeid, som ansatt, freelancer og gründer. Før jeg ble ansatt i InfluenceMe jobbet jeg heltid i Forvaltningshuset som digital markedsansvarlig, hvor jeg blant annet var med å bygge opp Forvaltningsbloggen.  

I jobben som digital markedsansvarlig i InfluenceMe, vil jeg ta hånd om bedriftens interne markedsføring, samt våre kunders digitale markedsføring. Dette omfatter alle Google verktøy, SEO, sosiale medier, innholdsproduksjon- og koordinering av webutvikling og design for alle typer kunder. 

 

Nye utfordringer er alltid gøy!

– Jeg er alltid motivert for nye utfordringer og jeg synes InfluenceMe tikket av mange bokser når jeg aktivt søkte etter ny jobb innenfor digital markedsføring. I et mediebyrå kan jeg jobbe med flere merkevarer samtidig, som gjør at hverdagen min blir variert og ikke minst hektisk! Slik jeg liker å ha det. 

– For å kunne prestere i den digitale verden, må man alltid være nysgjerrig og søke ny informasjon. Jeg er sertifisert i Google ads og håper at min erfaring skal bidra til at våre kunder får mest mulig igjen for sine annonsekroner. Jeg skal i alle fall gjør min del for å opprettholde et høyt faglig nivå på de markedsføringstjenester vi tilbyr.

 

Flytter fra Oslo til Trondheim 

Tor Henrik kommer opprinnelig fra en liten bygd i Namdalen, kalt Botnan og gikk på Namsos ungdomsskole i ungdomsårene. Ved fylte 16 år, flyttet han til Trondheim for å satse på kombinert, gjennom idrettslinjen på Heimdal VGS. Etter videregående har han gjennomført førstegangstjenesten i militæret og bodd utenlands, nærmere bestemt på middelhavsøya Malta. I Malta fikk han jobbe med større internasjonale merkevarer slik som Vera & John, Betsson og L&L Europe. I nåtid har Tor Henrik fått seg samboer og hund i Oslo, som selvfølgelig også blir med på flyttelasset til Trondheim.   

La oss skape resultater sammen
Send oss en melding, så gir vi deg et uforpliktende tilbud på våre tjenester