Møt
Gjengen

Litt om teamet vårt

Types Marketing og design startet i 2019 under navnet InfluenceMe. Siden da har vi fått to nye selgere på laget, slik at vår kompetansemiks nå består av markedsføring, webutviklere og selgere. I Types er vi opptatt av handling og det uformelle. Vår spesialitet er startups eller små- til mellomstore bedrifter som sliter med å sette fart på nettbutikksalget, eller mottar for få kundehenvendelser.

Dette Er Oss

Hva Sier
Våre Kunder?

«TYPES har hjulpet oss med betalte søk i Google Adwords. Dette har spart oss for mye penger, samtidig som at vi har gode resultater fra annonsene.»

Vegard Kirkbak

Daglig leder, VRM Drift AS

«TYPES har ansvar for all vår markedsføring, det gjør at vi er mye mer treffsikker og at vi bruker vårt markedsbudsjett mer effektivt.»

Karl Martin Viken

Daglig leder, Easyfit Norge AS

«Vi fikk en flott og moderne hjemmeside som vi er svært fornøyde med.
Ikke minst så skaper nettsiden masse henvendelser for oss og vi får raskt hjelp når vi trenger å gjøre endringer på siden. Anbefales virkelig!»

Stein Ola Stene

Daglig leder, Stebo Husvogner

Noen av våre kunder

La oss skape resultater for din bedrift

Kontakt oss nå - så finner vi din TYPE 

TYPES

Trondheim

TYPES AS
Munkegata 66,
7011 Trondheim

TYPES

Frosta

TYPES AS
Banken
7633 Frosta

Få vekst

Kontakt oss i dag

Vi er digitalbyrået for deg som vil vokse! Uansett om du er en startup, mellomstor eller et nasjonalt brand. Vi tar hånd om all din tilstedeværelse på nett og skaper effektiv markedsføring og funksjonelle nettsider.