Film for messe og arrangementer

Få maks ut av din messedeltakelse!

Vi har skreddersydd noen filmpakker til deg som skal delta på messe. Vis frem din flotte stand i videoformat og publiser den på dine kanaler! Vi kan intervjue de som står på stand, filme live eller lage en aftermovie fra din deltakelse på messen.

Aftermovie

Vi filmer din stand flere ganger gjennom messen og setter sammen en flott aftermovie med musikk. Du slipper å tenke på noen ting, vi tar hånd om alt!

Pris 9.990,-

Mer info

I denne pakken sørger vi for gode opptak gjennom hele messe og setter det sammen til en proff film du kan være stolt av! Vi sørger for å lage en intro med din logo og en outro. Vi legger på musikk og sender den til dere ferdig redigert etter messen.

Demo-film

Har du et spennende produkt eller tjeneste du ønsker å få frem? Da er denne for deg! Du presenterer og vi lager en flott film du kan publisere på nett.

Pris 6.490,-

Mer info

Vi ordner med mikrofon og lys som gjør filmen proff. Filmen kan vare intill 1 min, noe som skal holde for de fleste. Vi tar så mange opptak som det trengs til den sitter som et skudd!

Ønsker du å ha filmen redigert og publisert under messen tar vi et hastepåslag på 1.990,-

Behind the scenes

Ønsker du en video som den du så i toppen på siden? Ekte materiale fungerer veldig godt på nett, så en film som viser både opprigg av messestand og følger hverdagen til de som står på messen er kvalitetsinnhold som følgerne deres ønsker!

Pris: 14.990,-

Mer info

Vi rigger opp med mikrofoner, intervjuer standdeltakere selgere fra ditt firma og skaper en film med dybde som gir innsikt i hva dere kan tilby og de flinke ansatte som står på stand. Vi legger på musikk og logo på intro og outro. Varighet på filmen blir på 3-5 min.

Livesending

Ønsker du å sende live fra messen direkte til facebook, youtube eller Vimeo? Vi har streamet mange konferanser og har alt utstyret som trengs for å sende en kvalitetssending!

Pris på forespørsel

Spesifikasjoner

Send live direkte fra messen, oppfordre folk til å komme ned til messen å møte dere. Kjør en konkurranse eller livedemo av hva dere tilbyr. Her er mulighetene mange! Vi tar et møte å ser hva vi kan gjøre for å skape en engasjerende livesending med dere.

Ønsker dere en intervjuer? Det kan vi også ordne!

La oss skape resultater for din bedrift

Kontakt oss nå – så lager vi din TYPE film