Vi kan med stolthet presentere vår nyansatte digitale markedsfører, Emil Randen.

Vår nye kollega har en teknologisk og variert bakgrunn, hvor han blant annet har gått College i USA, studert organisk kjemi på Gløshaugen og drevet eget IT-firma i Trondheim. Emil Randen er en kløpper på sosiale media og vil i tiden fremover fokusere på den digitale veksten i selskapet, i tillegg til å hjelpe våre kjære kunder med markedsføring på nett.

Hva skal jeg jobbe med i InfluenceMe/TYPES?

– Jeg kommer til å ta hånd om alle aspekter av våre kunders markedsføring, som betyr at jeg vil ha tett kontakt med alle våre kunder. Min jobb er å få din bedrift synlig gjennom plattformer som Google, Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin og Snapchat. I jobben som digital markedsfører i InfluenceMe, er mine viktigste arbeidsoppgaver å analysere/forbedre annonsekontoene til våre kunder, sette opp avansert sporing og kundereiser, samt rapportering og rådgiving. Behersker godt alle Google verktøy, SEO, WordPress, sosiale medier, innholdsproduksjon- og koordinering av webutvikling og design for alle typer kunder.

Fra utvikler til markedsfører.

– Jeg har fire år med arbeidserfaring som front-end utvikler, full-stack utvikler, WordPress-utvikler og interaksjonsdesigner. Begynte med HTML og enkle nettsider for lenge siden da folk brukte sol.no som søkemotor, og har siden da blitt en kløpper innen HTML5, CSS, progressive JS-rammeverk som React og VueJS, LEMP/LAMP-stacks, WordPress og mobilapplikasjoner. Det blir noe mindre koding som markedsfører, med unntak av sporingsnippets da, men det synes jeg er helt OK.

– For å kunne prestere i den digitale verden, må man alltid tenke på kundereisen og summen av kundens erfaringer. Jeg er sertifisert innen Google Ads og håper at min erfaring skal bidra til at våre kunder får mest mulig igjen for sine annonsekroner. Jeg skal i alle fall gjøre min del for å opprettholde et høyt faglig nivå på de markedsføringstjenester vi tilbyr.

Musiker-wannabe.

– Emil spiller banjo, gitar, piano og gamle analoge synther fra Japan. Han elsker alt fra Aphex Twin til Elton John, og synes det er temmelig tøft å oppgradere/retrofitte gamle synther med IoT, slik at gammelt utstyr kan kommunisere med ny programvare over low-latency.

– Emil Randen