Ny visuell profil?

Bruk TYPES når din bedrift trenger en visuell profil

En investering i en ny visuell profil fra TYPES en investering i din virksomhets suksess og vekst, da den styrker ditt varemerke, tiltrekker kunder og hjelper deg med å bygge langsiktige relasjoner med dine kunder. Har du allerede en visuell profil som trenger en oppfriskning kan vi hjelpe til med det også.

Førsteinntrykket teller!

En profesjonell visuell profil gir et positivt førsteinntrykk og kan påvirke kundenes beslutning om å velge din virksomhet. En unik visuell profil fra TYPES skiller deg fra konkurrentene og gir økt gjenkjennelighet i markedet.

Styrk merkevaren din

En sammenhengende visuell profil, inkludert logo, farger, typografi og bilder, styrker merkevaren din og bygger tillit hos kundene.

Tillit og troverdighet

Et profesjonelt utseende signaliserer pålitelighet og kvalitet, noe som er viktig for å vinne kunders tillit.

Kommuniser profesjonalitet

En visuell profil kommuniserer profesjonalitet ved å skape et umiddelbart inntrykk av orden, kvalitet og dedikasjon til detaljer. Et nøye utformet logo og en konsistent bruk av farger, typografi og designelementer indikerer at virksomheten har investert tid og ressurser i å skape et helhetlig og gjennomtenkt visuelt uttrykk.

Dette signaliserer til kunder og samarbeidspartnere at virksomheten tar sitt omdømme alvorlig og er klar til å levere produkter eller tjenester på en profesjonell måte.

Lynrask prototyping

Vi sender din bedrift et utkast på design på en uke – så bestemmer vi oss sammen

SMB-kompetanse

Tilpasset de smale marginer små- til mellomstore bedrifter ofte har

Hva Sier
Våre Kunder?

«Vi fikk en flott og moderne hjemmeside som vi er svært fornøyde med.
Ikke minst så skaper nettsiden masse henvendelser for oss og vi får raskt hjelp når vi trenger å gjøre endringer på siden. Anbefales virkelig!»

Stein Ola Stene

Daglig leder, Stebo Husvogner

«TYPES har ansvar for all vår markedsføring, det gjør at vi er mye mer treffsikker og at vi bruker vårt markedsbudsjett mer effektivt.»

Karl Martin Viken

Daglig leder, Easyfit Norge AS

Fordeler med en god visuell profil

Selv om det er mange fordeler ved en visuell profil, kan følgende seks punkter hjelpe deg med å forstå nytteverdien enda bedre:

N

Førsteinntrykk

En visuell profil gir et profesjonelt og umiddelbart inntrykk av din virksomhet, noe som kan påvirke kundenes førsteinntrykk positivt og øke sannsynligheten for at de velger å samarbeide med deg.

N

Gjenkjenning og identitet

En unik visuell profil, inkludert logo og fargepalett, gir din virksomhet en tydelig identitet som gjør at den skiller seg ut i mengden og blir lettere gjenkjent av kundene.

N

Troverdighet og pålitelighet

En godt utformet visuell profil sender et signal om at din virksomhet er profesjonell, pålitelig og dedikert til kvalitet, noe som bidrar til å bygge tillit hos kundene dine.

N

Konsekvent kommunikasjon

En visuell profil gir en enhetlig designretning for all kommunikasjon, fra nettsider til markedsføringsmateriell. Dette sikrer at budskapet ditt er klart og konsistent i alle kanaler.

N

Merkedifferensiering

En sterk visuell profil kan bidra til å differensiere din virksomhet fra konkurrentene og skape unike forbindelser med kundene, som kan være avgjørende i konkurransedyktige markeder.

N

Lett tilpasning og skalerbarhet:

En visuell profil kan tilpasses og utvikles over tid i takt med din virksomhets vekst og endringer, noe som gjør den til en langsiktig investering som kan tilpasses til nye behov og trender.

La oss skape resultater for din bedrift

Kontakt oss nå - så finner vi din TYPE