fbpx
Prosjekt:
Oslo Fallskjermklubb

Det gamle nettstedet til fallskjerm.no led av et gammelt uresponsivt design og klypezooming for å navigere innholdet. Undersider og taksonomi fremstod uoversiktlig, brukervennlighet var heller dårlig, og det manglet tekniske elementer for universal utforming. 

Kort Om
Prosjektet

Oslo Fallskjermklubb

OFSK

Types har designet ny nettside med tilhørende videomarkedsføring på Google, Facebook og Instagram. Resultatorientert fokus på gavekort-konverteringer via Gifty. Nettsiden utnytter HTML5s mulighet for å bruke video som bakgrunn. Integrasjoner vi utviklet mot OFSKs Youtube- og Instagram-kanaler gjør at hjemmesiden fremstår levende – og alltid oppdatert med siste nytt. 

Vår annonse-strategi på Facebook gav OSFK mer trafikk og flere titalls salg av gavekort Jula 2019. Spesielt effektive er retargeting-kampanjene som reaktiverer interessen til den besøkende.

Etter en full overhaling av deres Google Ads-konto har trafikken til siden økt mens konstad-per-klikk gått ned. Og forsetter å gjøre det ettersom Types kontinuerlig finner mer effektive konverteringsløp og interesserte målgrupper for Oslo Fallskjermklubb. 

Behov for mer trafikk og
synlighet på nett?

TYPES

Trondheim

TYPES AS
Munkegata 66,
7011 Trondheim

TYPES

Frosta

TYPES AS
Banken
7633 Frosta

Få vekst

Kontakt oss i dag

Vi er digitalbyrået for deg som vil vokse! Uansett om du er en startup, mellomstor eller et nasjonalt brand. Vi tar hånd om all din tilstedeværelse på nett og skaper effektiv markedsføring og funksjonelle nettsider.