Våre Tjenester

Dette
gjør vi!

Web Design
Nettsiden er selve navet i din markedsføring på nett.
Den gjør at du eksisterer i den digitale verden, den informer potensielle kunder og den skaper resultater. Vi har flere løsninger, velg den som passer deg best.
Kartlegging
Hva er det kunden vil formidle og hvordan kan vi formidle dette på best mulig måte for brukerne av den ferdige siden. Er det spesielle funksjoner eller integrasjoner som må hensyntas, skal man også ha nettbutikk som en del av siden. Kartleggingsstadiet er den viktigste fasen og det er her vi finner ut av hva som er mulig eller ikke.
Planlegging
Her planlegger vi hvordan vi kan lage en nettside som oppfyller kravene i kartleggingsfasen. Vi legger opp prosjektet slik at vi får levert på tid og til den kvaliteten som forventes.
Design
Det er nå moroa starter, vi lager en layout på siden og blir enig med kunden om designet er bra nok til å fortsette med. Riktige farger, budskap, logo, alt må henge sammen for et godt helhetlig uttrykk.
Utvikling og testing
Vi gjør ferdig siden basert på grunnlaget gjort i de foregående fasene. Vi tilpasser nettsiden til alle brukerflater og sørger for at alt virker som det skal.
Drift og support
Når nettsiden er ferdig sørger vi for sikker drift av ditt nettsted og at alle tekniske løsninger fungerer hver dag hele året. Vi supporter alle våre kunder og er behjelpelige hvis det skulle oppstå utfordringer med nettsiden, eller om man rett og slett trenger hjelp til å gjøre endringer.

Velg en nettside fra Types, du kan da være sikker på at du får en fornuftig priset løsning, samtidig som at vi kan hjelpe deg med så utolig mye mer innen markedsføring.

Sosiale Medier
Betalt annonsering eller profilbygging
Sosiale medier er et utrolig kraftig verktøy for å nå potensielle kunder, men det er lett å trå feil. Vi hjelper deg med å opprette sosiale profiler, enkeltannonser eller kampanjer slik at du når dine mål!
Organisk markedsføring
Types kan sosiale medier og har lang erfaring med bruk av disse. Vi hjelper bedrifter med å forstå sosiale medier bedre, vi oppretter profiler og kjører effektive kampanjer.

Vil du vite mer om for eksempel Facebook, Instagram, Snapchat, Google+, Linkedin, Pinterest eller Youtube? Da tar du kontakt med oss, så skal vi skape resultater sammen!

Opprettholde visuell identitet
Det sies at alle bedrifter MÅ være tilstede i sosiale medier, vi skal si oss delvis enige. Alle bør være tilstede, men det må tenkes gjennom først. Det bør først og fremst dedikeres et ansvar til en person som skal holde profilen oppdatert og svare på kundehenvendelser i tide.

Bedriftens visuelle identitet må også gjenspeiles i den sosiale profilen, slik at den ser innbydende ut og representer bedriften på et ønsket vis. Hvis man ukritisk oppretter sosiale profiler kan det ende med at potensielle kunder får en feil oppfattelse av bedriften og dermed stopper kundereisen der.

Tydelig strategi
Det er lett å gå seg bort i jungelen av plattformer innen sosiale medier, det handler om å velge ut de som passer din bedrift best. Det kan være vanskelig å definere en tydelig strategi, og det krever sitt å holde seg oppdatert for å inneha den tekniske kompetansen.

Bruk av sosiale medier er en effektiv strategi for å tiltrekke seg potensielle kunder, der de fleste kanskje nøyer seg med en organisk spredning av innhold. Men sosiale medier er også effektive plattformer for betalt annonsering, med kraftige verktøy som gjør at man kan være svært så treffsikker om man gjør det riktig.

Søkeannonsering
90 % av all informasjonshenting starter med et Google-søk
Å være synlig når noen søker etter dine tjenester er utrolig viktig. Vi hjelper deg å sette opp relevante søkeord og annonser i Google Ads og du bestemmer selv hvor mye du ønsker å bruke. Genialt, og effektivt!
Google er kostnadseffektivt - med oss
Søkemotorannonsering er annonsering i søkemotorer hvor annonsene genereres av søkeord. En svært kostnadseffektiv annonseringskanal som er en hver bedrift bør benytte seg av. Man betaler kun når noen klikker på annonsene, så du kan selv bestemme veldig konkret hvor mye du ønsker å bruke per måned.

Konkurrenter kan overby deg og gi deg dårligere resultater, søketermer som ikke er relevante kan koste deg unødvendige kroner, derfor er betalte søk er en kontinuerlig jobb. Vi tar hånd om dine annonser og optimaliserer disse til en hver tid for best mulig resultat.

Snarveien til synlighet
I Norge gjøres 90 % av alle søk i Google, og det gjøres ca 50 millioner av dem hver eneste dag. Studier viser også at ca. 90 % søker i søkemotorer som Google før de foretar et kjøp. Dette viser kanskje litt hvor viktig at din bedrift er synlig når noen søker etter dine produkter eller tjenester.
Snarveien til førstesiden
Google Ads er en annonseringsløsning som gjør at bedrifter uansett størrelse har mulighet til å bli synlig i Google, selv om nettsiden ikke kommer høyt opp i søk. Man legger opp et sett med søkeord som er relatert til sin virksomhet, når noen søker på disse ordene så kommer det opp en klikkbar annonse og på denne måten skaper man trafikk inn til sin nettside.

Det krever en del jobbing for å sette seg inn i Ads, og ineffektive annonser koster penger. Derfor lønner det seg å sette bort dette arbeidet til noen som kan det, på lik linje som du ringer en rørlegger når du har en lekkasje. Vi kobler din Google Ads til Google Analytics, på denne måten kan vi se hvilke effekter dine kampanjer har hatt.

Hvorfor velge oss
  • Types er sertifisert Google Partner
  • Vi har veldig konkurransedyktige priser sammenlignet med bransjen forøvrig
  • Vi setter oss grundig inn i din bransje slik at annonsene blir mest mulig effektive
  • Vi rapporterer tilbake deg slik at du kan se effekten av markedsføringen
  • Du sparer masse tid og oppnår bedre resultater ved å sette bort dette til Types
Analyse
Månedlige rapporter rett i din innboks
Types analyserer dine potensielle kunder før, under og etter en kampanje, og rapporterer resultatene. På denne måten kan vi skape best mulig resultat og samtidig se at den jobben vi gjør for deg gir resultater.
Ingen innsikt - ingen effektive kampanjer
Å kjenne sine kunder er alfa omega, bedre innsikt gir bedre resultater. Det å kunne skreddersy sine produkter og tjenester til sine kunder basert på god innsikt gir høy kundetilfredshet, i markedsføring gir innsikt deg muligheten til å være mer treffsikker og få mer igjen på investerte annonsekroner.

Types hjelper deg med å analysere dine kunder, slik at vi sammen kan skaper bedre resultater.

Webanalyse
Webanalyse er fundamentet i alt optimaliseringsarbeid og bør være basisen i all din strategi på nett. Det nytter ikke å ha en hjemmeside hvis du ikke har kontroll på hvordan de besøkende oppfører seg når går inn på siden din, hva som trigger kjøp og hva som fører til at de forlater siden.

Det hjelper heller ikke å kjøre en kampanje uten å vite hvem dine potensielle kunder er.

Kampanjeresultater
Alle kampanjeresultater bør analyseres, men dette er en jobb som dessverre ofte blir nedprioritert. InfluenceMe tar tak i dette slik at vi etter endt kampanje kan være enda mer treffsikker neste gang. Hvilke kanaler kom kundene dine fra, og til hvilket tidspunkt på døgnet kjøpte de dine produkter, det er informasjon vi gir deg tilgang på.

Analyse og innsikt er en naturlig del av all markedsføring, ta kontakt med oss for å se på hva vi kan gjøre for at du skal bli enda mer treffsikker og betale minst mulig for din markedsføring.

Hva vi kan tilby
  • Månedlig rapportering på klikk, konverteringer, mm.
  • Konkurransedyktige priser
  • Rådgvining rundt webanalyse
  • Bedre resultater
  • Et kostnadseffektivt markedsbudsjett
SEO
På norsk: Søkemotoroptimalisering
Vet du hva det betyr at en side er optimalisert? Dette er tekniske aspekter vi jobber med for at din nettside skal bli mest mulig synlig i søkemotorer. Hvor sterk en side er avhenger av mange faktorer og vi vet akkurat hvilke!
Er din side synlig i søk?

For at din nettside skal være synlig må det jobbes med å optimalisere den. Dette er et tekniske arbeid som er tidkrevende, men som i det lange løp kan gi deg mye trafikk og nye kunder. Søkemotoroptimalisering er kunsten med å få en nettside til å rangere høyt i søkeresultater.

Det er over 200 faktorer som avgjør hvor høyt en nettside kommer i søkeresultatene, blandt de viktigste er menypunkter, overskrift (h1) mellomtitler (h2) og hvilke ord du bruker i sidetittel. La oss ta en gjennomgang av din side, så ser vi på hva som må til for å løfte deg høyere opp på resultatlistene.

Slik at Google liker siden din

Vi skiller mellom organisk og betalte søk, der SEO er førstnevnte. Hvis siden din inneholder relevant informasjon for søkeren vil din side rangere høyere enn dine konkurrenter og dermed gi deg masse trafikk uten at du må betale for det.

Det hjelper lite om siden din ser veldig mye bedre ut hvis du har slurvet med hvordan du har bygget opp siden. Types sørger for at din side rangerer høyere ved å legge inn tekster med relevante ord som dine kunder søker etter, slik at søkemotorene finner deg og gir deg mer trafikk.

Et eksempel

La oss si at det er 1000 søk etter dine produkter og tjenester hver måned. Ved å komme på førsteplass i søkeresultatene kan du forvente at din side får 38,4 % av denne trafikken. Videre ser vi at resultatene drastisk faller etter hvert som din plassering blir dårligere og dårligere. Dette viser hvor utrolig viktig det er å sørge for at siden din bra søkemotoroptimalisert. 

Posisjon i Googles søkeresultater Gj. snittlig klikkfrekvens (CTR) Trafikk/Besøk til nettside
1 38,4 % 384
2 19,2 % 192
3 11,2 % 112
4 7,5 % 75
5 5,2 % 52
6 4,0 % 40
7 3,1 % 31
8 2,5 % 25
9 2,0 % 20
10 1,7 % 17

 

Visuell Identitet
Det handler om helheten til bedriften!
Selskaper som har en klar og sterk profil blir gjenkjent bedre enn sine konkurrenter. Alt fra logo, farger, symbolbruk og grafiske dekorelementer må henge sammen for å gi dine kunder et profesjonelt bilde av bedriften.
Hvem er du egentlig?

Oppfatter dine kunder deg som uklar, eller virker alt gjennomtenkt? Når vi snakker om en bedrifts identitet tenker vi blandt annet på logo, farger, fonter eller symboler. Kort sagt alle typer publikasjonsdesign for skjerm eller trykk. Det handler om å skape en visuell identitet som skiller deg fra dine konkurrenter, noe som gjør at de husker deg bedre enn alle andre. Visuell identitet er lønnsomt for bedriften din, så la oss hjelpe deg med å bli mer synlig.

Identitetspakke

Kontakt oss og la Types sette opp en identitetspakke som skiller deg fra dine konkurrenter. Vi lager logo og grafiske elementer, setter opp farger, ikoner og skrifttyper som skaper en sterk identitet for ditt nye selskap.

Alt starter med en workshop der vi setter oss inn i din bedrift, så kartlegger vi dine behov og kommer tilbake med en komplett pakke som gir deg en profesjonell start på bedriftseventyret. 

Personer/ansatte

Når vi møter en person, er det det første inntrykket som har størst innvirkning. Vi pleier å samle tegn fra hva vi ser og føler, så tolker vi våre observasjoner for å danne en mening om personen. Dette er også hvordan vi behandler produkter og bedrifter.

For å skille seg ut fra sine konkurrenter må hvert selskap ha et godt merkevarebilde, for å skape en nisje i klientens sinn ved å ha et unikt utseende og identitet. Hvilke klær bærer man, passer farge og design til bedriftens prisbilde?

Bedriftsøkonomi

Personlige erfaringer med en bedriftsidentitet påvirker forbrukerne og deres innkjøpsbeslutninger. En bedriftsidentitet med sterk og positiv innvirkning skaper et gunstig mentalt bilde av virksomheten i forbrukerens sinn. En strategisk planlagt identitet gir en god avkastning når det gjelder henvisninger og gjentatte oppdrag.

Bedrifter kan av og til trenge å oppdatere sin bedriftsidentitet, hvis det er en ideologisk endring i målgruppen over tid og når markedet endres. Types kan hjelpe deg med logoer, visittkort, brevpapir, flotte brosjyrer og andre identitetselementer. Invester i bedriftens identitet for å utvikle tillit, en følelse av verdi og en varig tilknytning til kunden din.

eHandel
Få fart på salget av produkter, kurs, tjenester mm.

I 2020 forventes den samlede norske netthandelen å overstige 163 milliarder kroner. Halvparten av norsk eHandel er innenfor tjenester og produkter. Hvis du planlegger å selge kortreiste produkter eller kurs – er tiden nå. 

Konverteringer

En konvertering er helt enkelt bare en ønsket hendelse på nettsiden din. Vi kan innstille annonsesystemene til feks Google eller Facebook slik at de maksimerer antall konverteringer for deg, enten det er flere som ringer deg, sender inn kontaktskjema, produktsalg, kurssalg, gavekortsalg, mm.

ROAS

Hvis du forteller oss produktfortjenesten din kan vi fortelle enten Google eller Facebook hvor mye annonsepenger som maksimalt kan brukes per oppnådde salg. Dette kalles ROAS (Return on Ad Spend)

Betalingsløsninger

Hemmeligheten bak en suksessfull nettbutikk er en mest mulig smidig og effektiv check-out prosess. Vi kan integrere alle de store betalingsleverandørene, Vipps-hurtigkasse, Apple-Pay og Android-Pay.

Utvidet eHandel

Vi bruker Google Tag Manager for å optimalisere og sende salgsdata fra nettbutikk til Google Analytics, hvor vi analyser hvor kjøp kom fra, alderssegmenter, kjønn, lokasjoner, mm. 

Strategi & Rådgivning
Dra fordel av våre digitale strateger
Vi hjelper deg med å legge en strategi basert på hva som er viktig for deg å få frem til publikum. Hvor skal du bruke annonsekronene dine, når bør du annonsere og i hvilke kanaler? Vi lager en mediestrategi som gjør at du lykkes på nett!
Er veien videre uklar?

Ofte kan det være smart å hente kompetanse et sted når veien er litt uklar. Types besitter en ganske unik kompetanse som kanskje kan hjelpe deg. Vi har jobbet med markedsføring de siste 10 årene, vi har etablert et titals selskaper, jobbet med rådgiving innen IT-bransjen, logistikk og økonomi, drevet nettbutikk og jobbet tett med andre startups.

9/10 startups går konkurs

Vi har har gjort mange feil, men også lært oss hva som fungerer. Vår kompetanse er ganske bred, og sammen med markedsføringsfaget er dette noe vi ønsker å bidra med for å hjelpe andre selskaper å lykkes. 

“Spør om råd før du tar store valg, det lønner seg altid” 

Behov for mer trafikk og
synlighet på nett?

TYPES

Trondheim

TYPES AS
Munkegata 66,
7011 Trondheim

TYPES

Frosta

TYPES AS
Banken
7633 Frosta

Få vekst

Kontakt oss i dag

Vi er digitalbyrået for deg som vil vokse! Uansett om du er en startup, mellomstor eller et nasjonalt brand. Vi tar hånd om all din tilstedeværelse på nett og skaper effektiv markedsføring og funksjonelle nettsider.