Vi startet sterkt i 2021 og ansatte en ny Digital Markedsfører hos oss i TYPES. Ingmar har bred erfaring med digitale verktøy innenfor Google Ads, Facebook for Business og diverse andre sosiale medier. I tillegg finner du han i content-avdelingen hvor han bidrar med både video-, bilde- og tekstproduksjon.

 

Vår nyansatt er en ung og innovasjonsrettet kar som har markedsføringsbakgrunn fra BI Trondheim og filmproduksjon på NTNU. Han har tidligere drevet sitt eget markedsføringsbyrå, og jobbet som innholdsansvarlig i teknologibedriften Q-Free.

-Jeg gleder meg til å bli med våre kunder fra A – Å og bli en helintegrert del av deres markeds-, og innholdsstrategi. Mitt beste arbeid gjør jeg i tett samarbeid med kunden, og deres sluttkunde, slik at vi sammen har et helhetlig bilde av målsettingen, og kan ta alle tilbakemeldinger i betraktning.

-Det er alltid gøy å begynne arbeidet med nye prosjekt, og det skal mye til for at jeg ikke blir kjempeengasjert i bedriften og teamet bak. Engasjement er viktig for et godt resultat, og det har jeg mye av!

Utenom prosjektarbeidet finner du Ingmar på webinars, eller midt i en tutorial på nytt redigerings-, eller marketingverktøy.

-Det er utrolig viktig for meg, og ikke minst for TYPES, å holde seg oppdatert på det nyeste innenfor våre fagfelt. Slik løser vi problemer, og innoverer på vegne av kunden. Markedsføring er et fagområde i konstant endring, og hva som er “best practice” varierer fra dag til dag. Vi skal være med på, og drive, den endringen.

En rimelig hektisk hverdag avveksles med en god bok, eller en tur på Pirbadet her i Trondheim.

-Jeg trives godt hjemme med samboer og katt, eller ute i skogen på tur eller paintballspill. Varierte hobbyer bidrar til godt humør på jobb også!

 

Vi ønsker Ingmar velkommen og gleder oss til et fantastisk samarbeid!