TYPES Web

TYPES lager unike hjemmesider som passer til DIN bedrift

I TYPES har vi bygget hjemmesider for et mangfold av ulike bedrifter. Vi er alltid i forkant når det gjelder riktig design og de nødvendige funksjonene som bør være tilstede. Plattformen vi bruker er WordPress, som er enkel å bruke for sluttkunder. Vi skreddersyr en løsning som er skapt spesielt for din bedrift. Med en moderne og oppdatert hjemmeside, skaper dere et betydelig bedre inntrykk hos deres potensielle kunder. Husk, en hjemmeside er mer enn bare et verktøy; den representerer også det førsteinntrykket av din bedrift. 

Skreddersydd til din merkevare

Vi vet hva som vekker interesse og synlighet på din nettside. Vårt kreative team er oppdatert med det siste innen animasjoner, vektorgrafikk og webteknologi. Vi sørger for å videreføre den visuelle profilen inn i andre prosjekter, som for eksempel nettsider, apper, promofilmer osv, slik at avsendern av budskapet fremstår tydelig.

Standard nettside

En typisk nettside inkluderer vanligvis følgende sider: Hjem, Tjenester, Om oss og Kontakt. Mange velger også å inkludere en blogg eller innleggsside, som gir dem muligheten til å skrive og dele nyheter på egenhånd. Du som kunde bestemmer hva som passer best for deg og din bedrift.

Onepager

En Onepager-side består av kun én side, akkurat som navnet antyder. Dette kan være en kostnadseffektiv måte for oppstartsselskaper å synliggjøre seg på nett i en tidlige fase. En Onepager kan utvides med flere sider etterhvert som bedriften utvikler seg.

Add-ons

Add-ons eller tilleggsfunksjoner er mulig. Mange kunder ønsker for eksempel en Facebook eller Instagram feed på hjemmesiden, en fin bildekarusell, videobakgrunner eller mer skreddersydde løsninger. Vi kan sette opp det meste!

Utvalgte nettsider

La oss skape resultater for din bedrift

Kontakt oss nå - så finner vi din TYPE